Veerboot ticket zoeken

Zoek Melilla Malaga veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Melilla naar Malaga met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Melilla Malaga Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Melilla Malaga ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Melilla Malaga alternatieven hieronder.

Melilla Malaga Veerboten

  • Balearia
    7 Wekelijks Melilla Malaga afvaarten (7uur 59m)
  • Trasmediterranea
    6 Wekelijks Melilla Malaga afvaarten (7uur 0m)

Melilla Gids

Melilla is een spaanse stad gelegen aan de noordkust van Marokko. De stad is een van de twee permanent bewoond Spaanse gebieden op het vasteland van Afrika. De haven van Melilla ligt in het centrum van de stad en wordt gemakkelijk door de oude stad over het hoofd gezien. De haven heeft tal van passagiersfaciliteiten en ligt op slechts korte loopafstand van de stad.

Malaga Gids

De haven van Malaga is een internationale haven in Malaga, zuid Spanje, gelegen aan de Costa Del Sol. De haven is een populaire vissershaven in een natuurlijke baai, die beschermd is door de vorm van de kustlijn. De haven van Malaga is een belangrijke haven voor cruiseschepen en heeft een uitstekende wegnetwerk.

Zoek alternatieven naar Melilla Malaga Veerboten