Veerboot ticket zoeken

Zoek Milos Anafi veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Milos naar Anafi boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Milos Anafi Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Milos Anafi, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Milos Anafi alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Milos Anafi Veerboten

  • Anek Lines
    1 1 wekelijks Milos Anafi afvaarten (6uur 45m)

Milos Gids

Milos is een Grieks eiland in de Egeïsche Zee en ligt meest zuidelijke eiland van de Cycladen. Het eiland is beroemd om het standbeeld van Aphrodite. De haven van Milos ligt in de havenstad van Adamas, in het midden van het eiland. De haven heeft beperkte faciliteiten, maar ligt in de nabijheid van de stad, waar u alle voorzieningen vindt en toegang krijgt tot het openbaar vervoer.

Anafi Gids

Anafi behoort tot de Griekse eilandengroep Cycladen en ligt ten oosten van Santorini. Dit prachtige eiland telt ruim 300 inwoners en is zo klein dat je gemakkelijk kunt lopen van de ene kant naar de andere. Anafi is alleen per boot bereikbaar, met regelmatige en betrouwbare veerdiensten van en naar het vasteland. De haven ligt op loopafstand van het openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Milos Anafi Veerboten