Veerboot ticket zoeken

Zoek Milos Heraklion veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Milos naar Heraklion met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Milos Heraklion Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Milos Heraklion overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Milos Heraklion overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Milos Heraklion links.

Milos Heraklion Veerboten

  • Minoan Lines
    1 1 wekelijks Milos Heraklion afvaarten (4uur 0m)
  • Anek Lines
    1 1 wekelijks Milos Heraklion afvaarten (11uur 10m)

Milos Gids

Milos is een Grieks eiland in de Egeïsche Zee en ligt meest zuidelijke eiland van de Cycladen. Het eiland is beroemd om het standbeeld van Aphrodite. De haven van Milos ligt in de havenstad van Adamas, in het midden van het eiland. De haven heeft beperkte faciliteiten, maar ligt in de nabijheid van de stad, waar u alle voorzieningen vindt en toegang krijgt tot het openbaar vervoer.

Heraklion Gids

Heraklion is de grootste stad en hoofdstad van het eiland Kreta in Griekenland. Heraklion is een belangrijke scheepvaart -en haven, die centraal is gelegen aan de noordoostkust van Kreta, en is dus gemakkelijk bereikbaar per auto of openbaar vervoer. De haven beschikt over uitgebreide faciliteiten beschikbaar voor bezoekers, maar ook restaurants en winkels allemaal op loopafstand.

Zoek alternatieven naar Milos Heraklion Veerboten