Veerboot ticket zoeken

Zoek Milos Koufonissi veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Milos naar Koufonissi met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Milos Koufonissi Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Milos Koufonissi prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Milos Koufonissi Veerboten

  • SeaJets
    7 Wekelijks Milos Koufonissi afvaarten (4uur 20m)

Milos Gids

Milos is een Grieks eiland in de Egeïsche Zee en ligt meest zuidelijke eiland van de Cycladen. Het eiland is beroemd om het standbeeld van Aphrodite. De haven van Milos ligt in de havenstad van Adamas, in het midden van het eiland. De haven heeft beperkte faciliteiten, maar ligt in de nabijheid van de stad, waar u alle voorzieningen vindt en toegang krijgt tot het openbaar vervoer.

Koufonissi Gids

Koufonissi - behoort tot een groep Griekse eilanden beter bekend als de Cycladen. Koufinissi is voornamelijk een vissersdorp, maar is een belangrijke eiland geworden als gevolg van de toestroom van toeristen die het eiland jaarlijks bezoeken. Het eiland is de thuisbasis van een aantal mooie uitzichtpunten en toeschouwers kunnen de rust van de Egeïsche Zee genieten.

Zoek alternatieven naar Milos Koufonissi Veerboten