Veerboot ticket zoeken

Zoek Milos Piraeus veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Milos naar Piraeus met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Milos Piraeus Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Milos Piraeus overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Milos Piraeus overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Milos Piraeus links.

Milos Piraeus Veerboten

Milos Gids

Milos is een Grieks eiland in de Egeïsche Zee en ligt meest zuidelijke eiland van de Cycladen. Het eiland is beroemd om het standbeeld van Aphrodite. De haven van Milos ligt in de havenstad van Adamas, in het midden van het eiland. De haven heeft beperkte faciliteiten, maar ligt in de nabijheid van de stad, waar u alle voorzieningen vindt en toegang krijgt tot het openbaar vervoer.

Piraeus Gids

Piraeus is een havenstad, gelegen in de regio Attica in Griekenland. Piraeus is de drukste haven van Griekenland en de grootste van Europa en verwelkomt miljoenen passagiers het hele jaar door. De passagiersterminal biedt uitstekende faciliteiten om zoveel mogelijk het aantal bezoekers tegemoet te komen, met frequente bus- en treindiensten direct in de terminal.

Zoek alternatieven naar Milos Piraeus Veerboten