Veerboot ticket zoeken

Zoek Mykonos Rethimnon veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Mykonos naar Rethimnon met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Mykonos Rethimnon Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Mykonos Rethimnon prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Mykonos Rethimnon Veerboten

  • SeaJets
    2 Wekelijks Mykonos Rethimnon afvaarten (5uur 45m)
  • Golden Star Ferries
    2 Wekelijks Mykonos Rethimnon afvaarten (8uur 30m)

Mykonos Gids

Mykonos is een Grieks eiland en maakt deel uit van de Cycladen. De haven van Mykonos heeft bootverbindingen met de andere Cycladen eilanden en het vasteland van Griekenland. Het eiland is een drukke toeristische bestemming en de drukke haven heeft regelmatige dagelijkse veerdiensten en een busdienst vanaf de oude haven.

Rethimnon Gids

Rethymno is de derde grootste stad van Kreta. De stad heeft een unieke ontspanning sfeer, dit komt grotendeels neer op de aanzienlijke studentenpopulatie binnen het gebied. De venetiaans thema in de stad is direct herkenbaar.

Zoek alternatieven naar Mykonos Rethimnon Veerboten