Veerboot ticket zoeken

Zoek Napoli Ventotene veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Napoli Ventotene Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Napoli naar Ventotene ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Napoli Ventotene of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Napoli Ventotene Veerboten

  • SNAV
    5 Wekelijks Napoli Ventotene afvaarten (1uur 50m)

Ventotene Gids

Ventotene is een van de Pontijnse Eilanden, gelegen aan de Tyrreense Zee. Het eiland is de overblijfselen van een oude vulkaan en staat bekend als het eiland waar de Augustus zijn dochter verbannede als straf voor haar overmatig overspel. De haven, die tegenwoordig nog in gebruik is heeft zijn eigen geschiedenis. In 2009 ontdekten archeologen het kerkhof van 5 Romeinse schepen in de diepe wateren, met lading van olijf-en metalen staven nog in onberispelijke staat.

Zoek alternatieven naar Napoli Ventotene Veerboten