Veerboot ticket zoeken

Zoek Naxos Astypalea veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Naxos Astypalea Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Naxos naar Astypalea ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Naxos Astypalea of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Naxos Astypalea Veerboten

Naxos Gids

Naxos is het grootste Griekse eiland van de Cycladen-eilanden aan de Egeïsche Zee. De haven ligt in het noorden van het eiland en is goed bereikbaar over de weg. Naxos ligt dicht bij het centrum van de stad waar alle faciliteiten beschikbaar zijn voor passagiers.

Astypalea Gids

Astypalea behoort tot de Dodekanesos eilanden en is gelegen in het zuidoosten van de Egeïsche Zee. Dit kleine eiland heeft de vorm van een vlinder en is beschreven als 'verloren in tijd', en bekend door de lokale bevolking als 'de bank van de goden'. Er zijn regelmatig veerdiensten van en naar Athene en de omliggende eilanden. De haven ligt op loopafstand van het openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Naxos Astypalea Veerboten