Veerboot ticket zoeken

Zoek Naxos Kos veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Naxos naar Kos met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Naxos Kos Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Naxos Kos veerboten, dienstregelingen, Naxos Kos tarieven en over hoe u een Naxos Naxos ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Naxos Kos alternatieve links hieronder.

Naxos Kos Veerboten

Naxos Gids

Naxos is het grootste Griekse eiland van de Cycladen-eilanden aan de Egeïsche Zee. De haven ligt in het noorden van het eiland en is goed bereikbaar over de weg. Naxos ligt dicht bij het centrum van de stad waar alle faciliteiten beschikbaar zijn voor passagiers.

Kos Gids

De Grieks eiland Kos behoot tot de Dodcanese groep, en is na Rhodos de tweede grootste van het eiland groep. Het eiland staat bekend als een populaire toeristische bestemming met mooie stad en de prachtige stranden. De haven van Kos ligt in het centrum, in het noordoosten van het eiland, en is een levendige en bruisende bijenkorf met tal van activiteiten. De haven heeft regelmatige bootverbindingen met het vasteland en de andere Dodekanesos eilanden met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken, en alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Naxos Kos Veerboten