Veerboot ticket zoeken

Zoek Nice Porto Vecchio veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Nice Porto Vecchio Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Nice naar Porto Vecchio van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Nice Porto Vecchio prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Nice or Porto Vecchio alternatieven hieronder.

Nice Porto Vecchio Veerboten

Nice Gids

Nice bevindt zich aan de zuidoostkust van Frankrijk aan de Middellandse Zee. De haven van Nice bekend als Lympia ligt dicht bij het historische deel van de stad en op slechts korte loopafstand van de belangrijkste toeristische gebieden. De terminals zijn modern en hebben een goed aanbod van passagiersfaciliteiten en pendeldiensten, en de haven is van de snelweg E8 goed aangegeven.

Porto Vecchio Gids

Porto Vecchio is een gemeente in het departement Corse-du-sud van Frankrijk gelegen aan de zuidelijke kust van Corsica. Ooit bekend als 'de stad van zout‘, de kwelders zijn niet meer in gebruik. De haven en de passagiersterminals hebben een breed scala aan faciliteiten voor bezoekers.

Zoek alternatieven naar Nice Porto Vecchio Veerboten