Veerboot ticket zoeken

Zoek Palma Formentera veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Palma naar Formentera met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Palma Formentera Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Palma Formentera ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Palma Formentera alternatieven hieronder.

Palma Formentera Veerboten

  • Balearia
    15 Wekelijks Palma Formentera afvaarten (3uur 0m)

Palma Gids

Palma is de hoofdstad van de autonome gemeenschap van de Balearen in Spanje en is gelegen aan de zuidkust van het eiland aan de baai van Palma. De stad is rijk in de Spaanse geschiedenis en is een belangrijke haven van de Balearen. De stad verwelkomt veel toeristen en cruiseschepen het hele jaar door.

Formentera Gids

Formentera is een klein en het meest zuidelijke gelegen eiland van de Balearen in Spanje, en is alleen toegankelijk per boot. Bekend om haar natuurlijke schoonheid en de witte zandstranden, Formentera is uitgegroeid tot een bestemming voor watersportliefhebbers. De haven van Formentera heeft alle voorzieningen binnen handbereik met restaurants en uitgaansgelegenheden het hele jaar open.

Zoek alternatieven naar Palma Formentera Veerboten