Veerboot ticket zoeken

Zoek Paros Kos veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Paros naar Kos met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Paros Kos Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Paros Kos overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Paros Kos overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Paros Kos Veerboten

Paros Gids

Paros maakt deel uit van de Cycladen eilanden en is gelegen aan de Egeïsche Zee in Griekenland. De haven is een belangrijkste verkeersknooppunt van de Cycladen. Het eiland biedt prachtige stranden en een bruisende nachtleven, waardoor het een populaire tussenstop voor toeristen is. De haven is zeer gemakkelijk te vinden van alle delen van het eiland en is volledig uitgerust met faciliteiten die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Kos Gids

De Grieks eiland Kos behoot tot de Dodcanese groep, en is na Rhodos de tweede grootste van het eiland groep. Het eiland staat bekend als een populaire toeristische bestemming met mooie stad en de prachtige stranden. De haven van Kos ligt in het centrum, in het noordoosten van het eiland, en is een levendige en bruisende bijenkorf met tal van activiteiten. De haven heeft regelmatige bootverbindingen met het vasteland en de andere Dodekanesos eilanden met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken, en alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Paros Kos Veerboten