Veerboot ticket zoeken

Zoek Patmos Chios veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Patmos naar Chios met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Patmos Chios Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Patmos Chios overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Patmos Chios overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Patmos Chios links.

Patmos Chios Veerboten

Patmos Gids

Patmos is een klein Grieks eiland gelegen aan de Egeïsche Zee en de noordelijkste van de Dodekanesos. De haven van Patmos ligt in het dorpje Skala en is goed bereikbaar per bus en over de weg, en wordt goed aangegeven in het Grieks en Engels, hoewel de faciliteiten binnen de haven zijn zeer beperkt.

Chios Gids

Chios is de vijfde grootste van de Griekse eilanden gelegen in de Egeïsche Zee. Evenals een eigen koopvaardij haven voor het vervoer van lokale producten van en naar het eiland, de haven heeft een passagiersterminal met winkels, restaurants en cafes en openbaar vervoer op loopafstand.

Zoek alternatieven naar Patmos Chios Veerboten