Veerboot ticket zoeken

Zoek Pianosa Piombino veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Pianosa Piombino Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Pianosa naar Piombino ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Pianosa Piombino of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Pianosa Piombino Veerboten

  • Toremar
    1 1 wekelijks Pianosa Piombino afvaarten (3uur 0m)

Pianosa Gids

Het eiland Pianosa maakt deel uit van de Italiaanse Toscaanse Archipel, en was vroeger de thuisbasis van een maximum-security gevangenis voor de meest gevaarlijke maffia criminelen. De haven heeft een volledig assortiment van faciliteiten voor bezoekers en is gemakkelijk bereikbaar vanuit alle delen van het eiland, maar wees je ervan bewust dat mobiele communicatie niet mogelijk is op het eiland.

Piombino Gids

Piombino is een Italiaanse stad in de provincie Livorno, en is een van de grootste havens aan de westkust van Italië. De haven biedt een goede variëteit aan passagiersfaciliteiten en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg.

Zoek alternatieven naar Pianosa Piombino Veerboten