Veerboot ticket zoeken

Zoek Piombino Bastia veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Piombino naar Bastia met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Piombino Bastia Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Piombino Bastia overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Piombino Bastia overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Piombino Bastia links.

Piombino Bastia Veerboten

  • Corsica Ferries
    1 1 wekelijks Piombino Bastia afvaarten (3uur 42m)
  • Moby Lines
    4 Wekelijks Piombino Bastia afvaarten (7uur 30m)

Piombino Gids

Piombino is een Italiaanse stad in de provincie Livorno, en is een van de grootste havens aan de westkust van Italië. De haven biedt een goede variëteit aan passagiersfaciliteiten en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg.

Bastia Gids

Bastia is een havenstad in het noordoosten van het Franse eiland Corsica en een van de belangrijkste havens van het eiland, vooral beroemd om zijn wijnen. De haven is een belangrijke economische troef voor de stad en verwelkomt duizenden ferry passagiers (te voet en met auto’s) in de zomermaanden. Ten noorden van de haven is de jachthaven Toga, met jacht en zeil faciliteiten evenals bars, restaurants en nachtclubs.

Zoek alternatieven naar Piombino Bastia Veerboten