Veerboot ticket zoeken

Zoek Piombino Pianosa veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Piombino Pianosa Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Piombino naar Pianosa van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Piombino Pianosa prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Piombino or Pianosa alternatieven hieronder.

Piombino Pianosa Veerboten

  • Toremar
    1 1 wekelijks Piombino Pianosa afvaarten (2uur 50m)

Piombino Gids

Piombino is een Italiaanse stad in de provincie Livorno, en is een van de grootste havens aan de westkust van Italië. De haven biedt een goede variëteit aan passagiersfaciliteiten en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg.

Pianosa Gids

Het eiland Pianosa maakt deel uit van de Italiaanse Toscaanse Archipel, en was vroeger de thuisbasis van een maximum-security gevangenis voor de meest gevaarlijke maffia criminelen. De haven heeft een volledig assortiment van faciliteiten voor bezoekers en is gemakkelijk bereikbaar vanuit alle delen van het eiland, maar wees je ervan bewust dat mobiele communicatie niet mogelijk is op het eiland.

Zoek alternatieven naar Piombino Pianosa Veerboten