Veerboot ticket zoeken

Zoek Piraeus Astypalea veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Piraeus naar Astypalea met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Piraeus Astypalea Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Piraeus Astypalea overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Piraeus Astypalea overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Piraeus Astypalea links.

Piraeus Astypalea Veerboten

Piraeus Gids

Piraeus is een havenstad, gelegen in de regio Attica in Griekenland. Piraeus is de drukste haven van Griekenland en de grootste van Europa en verwelkomt miljoenen passagiers het hele jaar door. De passagiersterminal biedt uitstekende faciliteiten om zoveel mogelijk het aantal bezoekers tegemoet te komen, met frequente bus- en treindiensten direct in de terminal.

Astypalea Gids

Astypalea behoort tot de Dodekanesos eilanden en is gelegen in het zuidoosten van de Egeïsche Zee. Dit kleine eiland heeft de vorm van een vlinder en is beschreven als 'verloren in tijd', en bekend door de lokale bevolking als 'de bank van de goden'. Er zijn regelmatig veerdiensten van en naar Athene en de omliggende eilanden. De haven ligt op loopafstand van het openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Piraeus Astypalea Veerboten