Veerboot ticket zoeken

Zoek Piraeus Chalki veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Piraeus naar Chalki met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Piraeus Chalki Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Piraeus Chalki ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Piraeus Chalki alternatieven hieronder.

Piraeus Chalki Veerboten

  • Anek Lines
    2 Wekelijks Piraeus Chalki afvaarten (24uur 50m)

Piraeus Gids

Piraeus is een havenstad, gelegen in de regio Attica in Griekenland. Piraeus is de drukste haven van Griekenland en de grootste van Europa en verwelkomt miljoenen passagiers het hele jaar door. De passagiersterminal biedt uitstekende faciliteiten om zoveel mogelijk het aantal bezoekers tegemoet te komen, met frequente bus- en treindiensten direct in de terminal.

Chalki Gids

Chalki is onderdeel van de Dodekanesos eilanden en ligt op ongeveer 4 mijl ten westen van Rhodos. Het enige dorp op Chalki is gebouwd rond de haven, zodat alle voorzieningen gemakkelijk te bereiken zijn. De haven heeft regelmatige veerdiensten naar andere Dodekanesos eilanden. Het piepkleine eiland kan geheel te voet worden verkend en heeft geen motorvoertuigen, waardoor het een perfecte rustige sfeer om te ontspannen.

Zoek alternatieven naar Piraeus Chalki Veerboten