Veerboot ticket zoeken

Zoek Piraeus Egina veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Piraeus naar Egina met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Piraeus Egina Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Piraeus Egina prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Piraeus Egina Veerboten

Piraeus Gids

Piraeus is een havenstad, gelegen in de regio Attica in Griekenland. Piraeus is de drukste haven van Griekenland en de grootste van Europa en verwelkomt miljoenen passagiers het hele jaar door. De passagiersterminal biedt uitstekende faciliteiten om zoveel mogelijk het aantal bezoekers tegemoet te komen, met frequente bus- en treindiensten direct in de terminal.

Egina Gids

Aegina Stad is gelegen aan de noordwest kust. Dit charmante stadje kan worden verkend te voet in minder dan een uur. De stad biedt een schat aan lokale producten op kleine kraampjes langs de kade, en een vismarkt is op korte loopafstand van de haven. Aegina Stad heeft regelmatige veerdiensten van en naar Athene met gemakkelijke toegang tot alle openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Piraeus Egina Veerboten