Veerboot ticket zoeken

Zoek Piraeus Folegandros veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Piraeus naar Folegandros met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Piraeus Folegandros Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Piraeus Folegandros overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Piraeus Folegandros overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Piraeus Folegandros links.

Piraeus Folegandros Veerboten

  • Zante Ferries
    3 Wekelijks Piraeus Folegandros afvaarten (7uur 30m)
  • SeaJets
    7 Wekelijks Piraeus Folegandros afvaarten (4uur 15m)
  • Golden Star Ferries
    7 Wekelijks Piraeus Folegandros afvaarten (4uur 25m)

Piraeus Gids

Piraeus is een havenstad, gelegen in de regio Attica in Griekenland. Piraeus is de drukste haven van Griekenland en de grootste van Europa en verwelkomt miljoenen passagiers het hele jaar door. De passagiersterminal biedt uitstekende faciliteiten om zoveel mogelijk het aantal bezoekers tegemoet te komen, met frequente bus- en treindiensten direct in de terminal.

Folegandros Gids

Folegandros is een klein Grieks eiland in de Egeïsche Zee, en maakt deel uit van de Cycladen. Karavostasiss is de belangrijkste haven en is gelegen aan de zuidelijke kant van het eiland. De haven heeft minimale faciliteiten, maar heeft een regelmatige busdienst die de haven verbindt met de rest van de steden.

Zoek alternatieven naar Piraeus Folegandros Veerboten