Veerboot ticket zoeken

Zoek Piraeus Heraklion veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Piraeus Heraklion Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Piraeus naar Heraklion van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Piraeus Heraklion prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Piraeus or Heraklion alternatieven hieronder.

Piraeus Heraklion Veerboten

  • Minoan Lines
    11 Wekelijks Piraeus Heraklion afvaarten (7uur 0m)
  • Anek Lines
    1 1 wekelijks Piraeus Heraklion afvaarten (16uur 50m)
  • Anek Superfast
    7 Wekelijks Piraeus Heraklion afvaarten (8uur 45m)

Piraeus Gids

Piraeus is een havenstad, gelegen in de regio Attica in Griekenland. Piraeus is de drukste haven van Griekenland en de grootste van Europa en verwelkomt miljoenen passagiers het hele jaar door. De passagiersterminal biedt uitstekende faciliteiten om zoveel mogelijk het aantal bezoekers tegemoet te komen, met frequente bus- en treindiensten direct in de terminal.

Heraklion Gids

Heraklion is de grootste stad en hoofdstad van het eiland Kreta in Griekenland. Heraklion is een belangrijke scheepvaart -en haven, die centraal is gelegen aan de noordoostkust van Kreta, en is dus gemakkelijk bereikbaar per auto of openbaar vervoer. De haven beschikt over uitgebreide faciliteiten beschikbaar voor bezoekers, maar ook restaurants en winkels allemaal op loopafstand.

Zoek alternatieven naar Piraeus Heraklion Veerboten