Veerboot ticket zoeken

Zoek Piraeus Kalymnos veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Piraeus Kalymnos Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Piraeus naar Kalymnos van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Piraeus Kalymnos prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Piraeus or Kalymnos alternatieven hieronder.

Piraeus Kalymnos Veerboten

Piraeus Gids

Piraeus is een havenstad, gelegen in de regio Attica in Griekenland. Piraeus is de drukste haven van Griekenland en de grootste van Europa en verwelkomt miljoenen passagiers het hele jaar door. De passagiersterminal biedt uitstekende faciliteiten om zoveel mogelijk het aantal bezoekers tegemoet te komen, met frequente bus- en treindiensten direct in de terminal.

Kalymnos Gids

Kalymnos is een Grieks eiland in het zuidoosten van de Egeïsche Zee, die deel uitmaakt van de Dodcanese Eilanden. De haven ligt in het hart van het eiland en is de ideale toegangspoort tot de omliggende eilanden. De haven heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Piraeus Kalymnos Veerboten