Veerboot ticket zoeken

Zoek Piraeus Katapola veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Piraeus naar Katapola met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Piraeus Katapola Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Piraeus Katapola prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Piraeus Katapola Veerboten

  • Blue Star Ferries
    2 Wekelijks Piraeus Katapola afvaarten (5uur 35m)
  • SeaJets
    7 Wekelijks Piraeus Katapola afvaarten (6uur 50m)

Piraeus Gids

Piraeus is een havenstad, gelegen in de regio Attica in Griekenland. Piraeus is de drukste haven van Griekenland en de grootste van Europa en verwelkomt miljoenen passagiers het hele jaar door. De passagiersterminal biedt uitstekende faciliteiten om zoveel mogelijk het aantal bezoekers tegemoet te komen, met frequente bus- en treindiensten direct in de terminal.

Katapola Gids

Katapola ( Amorgos ) is het meest oostelijke van de Cycladen. De haven heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten waaronder met restaurants en taverna's. Er zijn ligplaatsen voor de kleurrijke Vissersboten en de zeilboten voor de bezoekers.

Zoek alternatieven naar Piraeus Katapola Veerboten