Veerboot ticket zoeken

Zoek Piraeus Koufonissi veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Piraeus naar Koufonissi met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Piraeus Koufonissi Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Piraeus Koufonissi prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Piraeus Koufonissi Veerboten

  • Blue Star Ferries
    1 1 wekelijks Piraeus Koufonissi afvaarten (7uur 30m)
  • SeaJets
    7 Wekelijks Piraeus Koufonissi afvaarten (7uur 35m)

Piraeus Gids

Piraeus is een havenstad, gelegen in de regio Attica in Griekenland. Piraeus is de drukste haven van Griekenland en de grootste van Europa en verwelkomt miljoenen passagiers het hele jaar door. De passagiersterminal biedt uitstekende faciliteiten om zoveel mogelijk het aantal bezoekers tegemoet te komen, met frequente bus- en treindiensten direct in de terminal.

Koufonissi Gids

Koufonissi - behoort tot een groep Griekse eilanden beter bekend als de Cycladen. Koufinissi is voornamelijk een vissersdorp, maar is een belangrijke eiland geworden als gevolg van de toestroom van toeristen die het eiland jaarlijks bezoeken. Het eiland is de thuisbasis van een aantal mooie uitzichtpunten en toeschouwers kunnen de rust van de Egeïsche Zee genieten.

Zoek alternatieven naar Piraeus Koufonissi Veerboten