Veerboot ticket zoeken

Zoek Piraeus Leros veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Piraeus naar Leros met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Piraeus Leros Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Piraeus Leros overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Piraeus Leros overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Piraeus Leros links.

Piraeus Leros Veerboten

Piraeus Gids

Piraeus is een havenstad, gelegen in de regio Attica in Griekenland. Piraeus is de drukste haven van Griekenland en de grootste van Europa en verwelkomt miljoenen passagiers het hele jaar door. De passagiersterminal biedt uitstekende faciliteiten om zoveel mogelijk het aantal bezoekers tegemoet te komen, met frequente bus- en treindiensten direct in de terminal.

Leros Gids

Het Grieks eiland Leros behoort tot de Dodekanesos en is gelegen in de zuidelijke gedeelte van de Egeïsche Zee. De belangrijkste haven van Leros ligt in de stad Lakki, en was vroeger de marinebasis voor Duitsland en Italië, maar is nu een ferry terminal voor toeristen geworden. De haven en terminal heeft een beperkte faciliteiten, maar de belangrijkste stad ligt op loopafstand en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, autoverhuur en taxidiensten.

Zoek alternatieven naar Piraeus Leros Veerboten