Veerboot ticket zoeken

Zoek Piraeus Limnos veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Piraeus Limnos Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Piraeus naar Limnos van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Piraeus Limnos prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Piraeus or Limnos alternatieven hieronder.

Piraeus Limnos Veerboten

Piraeus Gids

Piraeus is een havenstad, gelegen in de regio Attica in Griekenland. Piraeus is de drukste haven van Griekenland en de grootste van Europa en verwelkomt miljoenen passagiers het hele jaar door. De passagiersterminal biedt uitstekende faciliteiten om zoveel mogelijk het aantal bezoekers tegemoet te komen, met frequente bus- en treindiensten direct in de terminal.

Limnos Gids

Limnos is een Grieks eiland gelegen in de noordelijke gedeelte van de Egeïsche Zee. De belangrijkste en grootste stad van het eiland is Myrina. Faciliteiten in de haven zijn beperkt, maar het centrum met een scala aan voorzieningen voor bezoekers ligt op loopafstand.

Zoek alternatieven naar Piraeus Limnos Veerboten