Veerboot ticket zoeken

Zoek Piraeus Naxos veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Piraeus Naxos Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Piraeus naar Naxos van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Piraeus Naxos prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Piraeus or Naxos alternatieven hieronder.

Piraeus Naxos Veerboten

Piraeus Gids

Piraeus is een havenstad, gelegen in de regio Attica in Griekenland. Piraeus is de drukste haven van Griekenland en de grootste van Europa en verwelkomt miljoenen passagiers het hele jaar door. De passagiersterminal biedt uitstekende faciliteiten om zoveel mogelijk het aantal bezoekers tegemoet te komen, met frequente bus- en treindiensten direct in de terminal.

Naxos Gids

Naxos is het grootste Griekse eiland van de Cycladen-eilanden aan de Egeïsche Zee. De haven ligt in het noorden van het eiland en is goed bereikbaar over de weg. Naxos ligt dicht bij het centrum van de stad waar alle faciliteiten beschikbaar zijn voor passagiers.

Zoek alternatieven naar Piraeus Naxos Veerboten