Veerboot ticket zoeken

Zoek Piraeus Serifos veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Piraeus naar Serifos boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Piraeus Serifos Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Piraeus Serifos, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Piraeus Serifos alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Piraeus Serifos Veerboten

Piraeus Gids

Piraeus is een havenstad, gelegen in de regio Attica in Griekenland. Piraeus is de drukste haven van Griekenland en de grootste van Europa en verwelkomt miljoenen passagiers het hele jaar door. De passagiersterminal biedt uitstekende faciliteiten om zoveel mogelijk het aantal bezoekers tegemoet te komen, met frequente bus- en treindiensten direct in de terminal.

Serifos Gids

Serifos ligt aan de Egeïsche Zee, en is de meeste westelijke van de Cycladen. Serifos is uitgegroeid tot een populair vakantieoord voor de Griekse bezoekers. Het eiland heeft een charmante ongerepte kwaliteit, met prachtige uitzichten, traditionele witte geschilderde gebouwen en kleine taverna‘s. De haven ligt in het zuiden van het eiland.

Zoek alternatieven naar Piraeus Serifos Veerboten