Veerboot ticket zoeken

Zoek Piran Venetië veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Piran naar Venetië met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Piran Venetië Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Piran Venetië ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Piran Venetië alternatieven hieronder.

Piran Venetië Veerboten

  • Venezia Lines
    1 1 wekelijks Piran Venetië afvaarten (2uur 45m)

Piran Gids

Piran ligt in het zuidwesten van Slovenië aan de Adriatische Zee. De stad is schilderachtig met een schat aan historische architectuur. De haven van Piran is goed gelegen in het centrum met pendeldiensten beschikbaar binnen de goed uitgeruste passagiersterminal en een goede toegang tot het openbaar vervoer naar de rest van de stad, hoewel er geen treinverbindingen zijn.

Venetië Gids

Venetië ligt in het noordoosten van Italië, en is bekend voor zijn verschillende eilanden gescheiden door grachten en bruggen. De hele stad is een World Heritage site, bekend om adembenemende schoonheid en architectuur. De drukke haven van Venetië ligt dicht bij alle bezienswaardigheden, en water taxi's en pendelbussen vertrekken vanaf de haven gedurende de dag. Bekend om de St Marks Basilica en Piazza San Marco, het is een populaire toeristische bestemming en grote toeristische site.

Zoek alternatieven naar Piran Venetië Veerboten