Veerboot ticket zoeken

Zoek Playa Blanca Corralejo veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Playa Blanca naar Corralejo met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Playa Blanca Corralejo Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Playa Blanca Corralejo overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Playa Blanca Corralejo overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Playa Blanca Corralejo links.

Playa Blanca Corralejo Veerboten

Playa Blanca Gids

Playa Blanca is de meest zuidelijke stad van het eiland Lanzarote op de Canarische Eilanden. Letterlijk vertaald als 'witte strand', Playa Blanca is een van de nieuwste resorts van het eiland. Er is een drukke jachthaven en een passagiershaven met regelmatige veerdiensten naar Fuerteventura. Oorspronkelijk een vissersdorp, het dorp biedt tal van restaurants en cafes rond de haven en de jachthaven.

Corralejo Gids

De stad Corralejo is gelegen aan de noordelijke punt van Fuertventura, op de Canarische Eilanden. Van oudsher een vissersdorp, Corralejo is nu een van de grootste vakantieoorden van de Canarische Eilanden. Er zijn twee havens in de stad, evenals een jachthaven met restaurants en cafes, en regelmatige veerdiensten naar Lanzarote. De havens hebben alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten waaronder autoverhuur en openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Playa Blanca Corralejo Veerboten