Veerboot ticket zoeken

Zoek Ponza Casamicciola veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Ponza Casamicciola Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Ponza naar Casamicciola ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Ponza Casamicciola of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Ponza Casamicciola Veerboten

  • SNAV
    5 Wekelijks Ponza Casamicciola afvaarten (1uur 45m)

Ponza Gids

Ponza is de grootste van de Italiaanse Pontijnse Eilanden, en de legende zegt dat het eiland vernoemd is naar de Romeinse gouverneur van Judea Pontius Pilatus. De haven van Ponza is een vissers- en passagiershaven, met diverse dokken voor grote boten, scheepsbouw en reparaties. De haven is vrij klein en heeft beperkte voorzieningen, maar restaurants en winkels liggen in de omgeving.

Casamicciola Gids

Casamicciola is gelegen in de provincie Napels, in de Italiaanse regio Campania . Er zijn bootverbindingen naar het vasteland van Italië en het eiland Capri.

Zoek alternatieven naar Ponza Casamicciola Veerboten