Veerboot ticket zoeken

Zoek Ponza Ventotene veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Ponza naar Ventotene met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Ponza Ventotene Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Ponza Ventotene overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Ponza Ventotene overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Ponza Ventotene links.

Ponza Ventotene Veerboten

  • SNAV
    5 Wekelijks Ponza Ventotene afvaarten (0uur 50m)
  • NLG
    1 1 wekelijks Ponza Ventotene afvaarten (0uur 45m)

Ponza Gids

Ponza is de grootste van de Italiaanse Pontijnse Eilanden, en de legende zegt dat het eiland vernoemd is naar de Romeinse gouverneur van Judea Pontius Pilatus. De haven van Ponza is een vissers- en passagiershaven, met diverse dokken voor grote boten, scheepsbouw en reparaties. De haven is vrij klein en heeft beperkte voorzieningen, maar restaurants en winkels liggen in de omgeving.

Ventotene Gids

Ventotene is een van de Pontijnse Eilanden, gelegen aan de Tyrreense Zee. Het eiland is de overblijfselen van een oude vulkaan en staat bekend als het eiland waar de Augustus zijn dochter verbannede als straf voor haar overmatig overspel. De haven, die tegenwoordig nog in gebruik is heeft zijn eigen geschiedenis. In 2009 ontdekten archeologen het kerkhof van 5 Romeinse schepen in de diepe wateren, met lading van olijf-en metalen staven nog in onberispelijke staat.

Zoek alternatieven naar Ponza Ventotene Veerboten