Veerboot ticket zoeken

Zoek Porto Vecchio Golfo Aranci veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Porto Vecchio naar Golfo Aranci met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Porto Vecchio Golfo Aranci Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Porto Vecchio Golfo Aranci prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Porto Vecchio Golfo Aranci Veerboten

  • Corsica Ferries
    1 1 wekelijks Porto Vecchio Golfo Aranci afvaarten (3uur 27m)

Porto Vecchio Gids

Porto Vecchio is een gemeente in het departement Corse-du-sud van Frankrijk gelegen aan de zuidelijke kust van Corsica. Ooit bekend als 'de stad van zout‘, de kwelders zijn niet meer in gebruik. De haven en de passagiersterminals hebben een breed scala aan faciliteiten voor bezoekers.

Golfo Aranci Gids

Golfo Aranci ligt in de Italiaanse regio Sardinië en is van oudsher een vissershaven. De stad werd de belangrijkste haven voor aankomsten vanaf het vasteland in het midden van de 19e eeuw. De grote haven van Golfo Aranci verwelkomt duizenden bezoekers het hele jaar door. De passagiershaven heeft goede voorzieningen voor passagiers en verbindingen met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken.

Zoek alternatieven naar Porto Vecchio Golfo Aranci Veerboten