Veerboot ticket zoeken

Zoek Portoferraio Bastia veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Portoferraio Bastia Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Portoferraio naar Bastia van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Portoferraio Bastia prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Portoferraio or Bastia alternatieven hieronder.

Portoferraio Bastia Veerboten

Portoferraio Gids

Portoferraio ligt in de provincie Livorno, aan de rand van de haven van het eiland Elba. De haven van Portoferraio heeft eenvoudige voorzieningen en is gemakkelijk bereikbaar uit alle delen van het eiland.

Bastia Gids

Bastia is een havenstad in het noordoosten van het Franse eiland Corsica en een van de belangrijkste havens van het eiland, vooral beroemd om zijn wijnen. De haven is een belangrijke economische troef voor de stad en verwelkomt duizenden ferry passagiers (te voet en met auto’s) in de zomermaanden. Ten noorden van de haven is de jachthaven Toga, met jacht en zeil faciliteiten evenals bars, restaurants en nachtclubs.

Zoek alternatieven naar Portoferraio Bastia Veerboten