Veerboot ticket zoeken

Zoek Portoferraio Piombino veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Portoferraio Piombino Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Portoferraio naar Piombino ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Portoferraio Piombino of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Portoferraio Piombino Veerboten

 • Corsica Ferries
  3 Dagelijks Portoferraio Piombino afvaarten (0uur 40m)
 • Moby Lines
  61 Wekelijks Portoferraio Piombino afvaarten (1uur 0m)
 • Toremar
  78 Wekelijks Portoferraio Piombino afvaarten (0uur 40m)
 • Blu Navy
  4 Dagelijks Portoferraio Piombino afvaarten (1uur 0m)

Portoferraio Gids

Portoferraio ligt in de provincie Livorno, aan de rand van de haven van het eiland Elba. De haven van Portoferraio heeft eenvoudige voorzieningen en is gemakkelijk bereikbaar uit alle delen van het eiland.

Piombino Gids

Piombino is een Italiaanse stad in de provincie Livorno, en is een van de grootste havens aan de westkust van Italië. De haven biedt een goede variëteit aan passagiersfaciliteiten en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg.

Zoek alternatieven naar Portoferraio Piombino Veerboten