Veerboot ticket zoeken

Zoek Procida Pozzuoli veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Procida Pozzuoli Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Procida naar Pozzuoli ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Procida Pozzuoli of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Procida Pozzuoli Veerboten

  • Medmar
    5 Dagelijks Procida Pozzuoli afvaarten (0uur 40m)
  • Caremar
    3 Dagelijks Procida Pozzuoli afvaarten (0uur 30m)
  • Caremar (Hydrofoil)
    7 Wekelijks Procida Pozzuoli afvaarten (0uur 25m)

Procida Gids

Procida is een eiland gelegen aan de kust van Napels in het zuiden van Itlay, tussen kaap Misceno en Ischia. Procida is een verborgen geheim en een van de kleinste eilanden in de baai van Napels. De Grande jachthaven heeft schilderachtige mooie pastelkleurige gebouwen en vissersboten. De havens van Napels en Ischia bieden veerdiensten naar Procida.

Pozzuoli Gids

Pozzuoli behoort tot de provincie Napels, slechts een paar mijl ten westen van de stad van Napels, de oude badplaats is vooral bekend om zijn ondergrondse vulkanische activiteit.

Zoek alternatieven naar Procida Pozzuoli Veerboten