Veerboot ticket zoeken

Zoek Rafina Katapola veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Rafina Katapola Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Rafina naar Katapola van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Rafina Katapola prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Rafina or Katapola alternatieven hieronder.

Rafina Katapola Veerboten

Rafina Gids

Rafina is een traditionele havenstad gelegen aan de oostkust van het zuidelijke Griekse vasteland. De kleine, traditionele Griekse stad heeft een verscheidenheid aan visrestaurants en cafes en is een populaire bestemming voor toeristen vanwege de nabijheid van Athene. De drukke haven heeft regelmatige verbindingen met andere Cycladen en heeft goede voorzieningen voor passagiers.

Katapola Gids

Katapola ( Amorgos ) is het meest oostelijke van de Cycladen. De haven heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten waaronder met restaurants en taverna's. Er zijn ligplaatsen voor de kleurrijke Vissersboten en de zeilboten voor de bezoekers.

Zoek alternatieven naar Rafina Katapola Veerboten