Veerboot ticket zoeken

Zoek Rafina Mykonos veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Rafina Mykonos Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Rafina naar Mykonos van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Rafina Mykonos prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Rafina or Mykonos alternatieven hieronder.

Rafina Mykonos Veerboten

Rafina Gids

Rafina is een traditionele havenstad gelegen aan de oostkust van het zuidelijke Griekse vasteland. De kleine, traditionele Griekse stad heeft een verscheidenheid aan visrestaurants en cafes en is een populaire bestemming voor toeristen vanwege de nabijheid van Athene. De drukke haven heeft regelmatige verbindingen met andere Cycladen en heeft goede voorzieningen voor passagiers.

Mykonos Gids

Mykonos is een Grieks eiland en maakt deel uit van de Cycladen. De haven van Mykonos heeft bootverbindingen met de andere Cycladen eilanden en het vasteland van Griekenland. Het eiland is een drukke toeristische bestemming en de drukke haven heeft regelmatige dagelijkse veerdiensten en een busdienst vanaf de oude haven.

Zoek alternatieven naar Rafina Mykonos Veerboten