Veerboot ticket zoeken

Zoek Riga Stockholm veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Riga naar Stockholm boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Riga Stockholm Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Riga Stockholm, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Riga Stockholm alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Riga Stockholm Veerboten

  • Tallink Silja
    1 1 wekelijks Riga Stockholm afvaarten (18uur 30m)

Riga Gids

Riga is de hoofdstad van Letland en de grootste stad van de Baltische staten. De haven van Riga is een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van de stad en werd gebruikt voor de internationale handel zo ver terug als de 12e eeuw, toen de stad opgericht werd aan de oever van de rivier de Daugava. De haven en passagiersterminal biedt goede voorzieningen voor passagiers en is slechts op korte loopafstand van de oude binnenstad.

Stockholm Gids

Stockholm is de hoofdstad van Zweden en is gelegen op het Scandinavische schiereiland. De haven van Stockholm is altijd al een belangrijke toegangshaven tot de rest van Scandinavië geweest vanwege zijn ligging. De haven is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, en heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Riga Stockholm Veerboten