Veerboot ticket zoeken

Zoek Ronne Swinoujscie veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Ronne naar Swinoujscie met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Ronne Swinoujscie Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Ronne Swinoujscie prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Ronne Swinoujscie Veerboten

  • Polferries
    1 1 wekelijks Ronne Swinoujscie afvaarten (6uur 0m)

Ronne Gids

Ronne is de grootste stad van het Deense eiland Bornholm aan de Baltische Zee, en biedt een schitterend landschap en Rotskusten, en het oudste theater van Denemarken. Ronne is uitgegroeid tot een populaire toeristische attractie en was vroeger bekend als de ‘Parel van de Oostzee’. De drukke, maar toch gezellige haven is gevuld met vissersboten en passagiersschepen vanaf Denemarken en Zweden.

Swinoujscie Gids

Swinoujscie is een havenstad aan de Baltische zee in het noordwesten van Polen. De haven van Swinoujscie is de grootste haven van Polen, met goede verbindingen naar Denemarken en Zweden en alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten. De haven heeft verbindingen met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken, en is via de Europese E65 dat zich uitstrekt van Zweden tot Griekenland bereikbaar.

Zoek alternatieven naar Ronne Swinoujscie Veerboten