Veerboot ticket zoeken

Zoek Rosslare Bilbao veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Rosslare Bilbao Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Rosslare naar Bilbao van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Rosslare Bilbao prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Rosslare or Bilbao alternatieven hieronder.

Rosslare Bilbao Veerboten

Rosslare Gids

Rosslare is een mooie badplaats gelegen in County Wexford en de thuisbasis van Irelands tweede grootste passagiershaven. De haven en passagiersterminal heeft diverse faciliteiten en diensten met verbindingen per bus en trein, rechtstreeks naar de haven. De belangrijkste snelwegen van Dublin en Kilkenny zijn goed aangegeven in de passagiersterminal.

Bilbao Gids

Bilbao is een gemeente en stad gelegen in het noorden van Spanje, op slechts 8 mijl ten zuiden van de Golf van Biskaje. De historische haven is een eersteklas commerciële haven en verwelkomt duizenden passagiers en vracht het hele jaar door, waardoor het een van de drukste havens van Spanje is. De stad is de thuisbasis van het beroemde Guggenheim Museum en het tramsysteem is perfect voor het verkennen van de stad. Bilbao heeft een uitgebreide netwerken van snelwegen en verbindingen naar de rest van Spanje.

Zoek alternatieven naar Rosslare Bilbao Veerboten