Veerboot ticket zoeken

Zoek Rostock Klaipeda veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Rostock Klaipeda Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Rostock naar Klaipeda van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Rostock Klaipeda prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Rostock or Klaipeda alternatieven hieronder.

Rostock Klaipeda Veerboten

  • TT Line
    2 Wekelijks Rostock Klaipeda afvaarten (23uur 5m)

Rostock Gids

Rostock ligt in de Duitse regio Mecklenburg - Vorpommern en is de grootste stad van de regio met de een van de grootste havens van de Baltische Zee. Rostock is gevuld met historische bezienswaardigheden en toeristische attracties, zoals galeries en musea. De haven is direct toegankelijk via het Duitse spoor-en wegennet en biedt een goede spreiding van voorzieningen voor bezoekers.

Klaipeda Gids

Klaipeda in Litouwen is gelegen aan de oostelijke kust van de Baltische Zee, en is de enige haven in Litouwen. Er zijn dagelijkse bootverbindingen vanaf Klaipeda naar Duitsland en Zweden en de haven is groot genoeg voor grote cruiseschepen en vrachtschepen. De haven verwelkomt veel passagiers het hele jaar door en de passagiersterminal heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Rostock Klaipeda Veerboten