Veerboot ticket zoeken

Zoek Salerno Agropoli veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Salerno naar Agropoli met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Salerno Agropoli Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Salerno Agropoli overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Salerno Agropoli overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Salerno Agropoli links.

Salerno Agropoli Veerboten

  • Alilauro
    7 Wekelijks Salerno Agropoli afvaarten (0uur 50m)

Salerno Gids

Salerno is een stad in het zuidwesten van Italië gelegen aan de Golf van Salerno, aan de Tyrrheense Zee. Salerno is een belangrijkste stad in de buurt van de kust van Amalfi, met de steden Amalfi en Positano. De stad heeft een lange geschiedenis en is vol met bezienswaardigheden en architectuur. De haven van Salerno ligt ten westen van de stad en is gemakkelijk bereikbaar over de weg en het openbaar vervoer. De terminal heeft goede voorzieningen voor passagiers.

Zoek alternatieven naar Salerno Agropoli Veerboten