Veerboot ticket zoeken

Zoek San Sebastian de la Gomera Playa Santiago veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van San Sebastian de la Gomera naar Playa Santiago boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare San Sebastian de la Gomera Playa Santiago Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor San Sebastian de la Gomera Playa Santiago, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar San Sebastian de la Gomera Playa Santiago alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

San Sebastian de la Gomera Playa Santiago Veerboten

  • Fred Olsen Express
    3 Dagelijks San Sebastian de la Gomera Playa Santiago afvaarten (0uur 30m)

San Sebastian de la Gomera Gids

San Sebastián de la Gomera is de belangrijkste haven en hoofdstad van La Gomera op de Canarische Eilanden. De stad is een drukke toeristische gebied met zwarte zandstranden en historische gebouwen, bekend vanwege Columbus. De haven beschikt over diverse passagiersfaciliteiten en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Playa Santiago Gids

Playa Santiago is een rustige plek en heeft een natuurlijke charme vanwege de stille wateren en grijs kiezelstranden. Playa Santiago was vroeger een drukke vissersplaats met een aantal fabrieken, maar deze zijn inmiddels stilgelegd. De haven is belangrijk voor de toeristenindustrie.

Zoek alternatieven naar San Sebastian de la Gomera Playa Santiago Veerboten