Veerboot ticket zoeken

Zoek Santa Cruz de Tenerife Arrecife veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Santa Cruz de Tenerife naar Arrecife met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Santa Cruz de Tenerife Arrecife Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Santa Cruz de Tenerife Arrecife prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Santa Cruz de Tenerife Arrecife Veerboten

  • Trasmediterranea
    1 1 wekelijks Santa Cruz de Tenerife Arrecife afvaarten (22uur 30m)
  • Naviera Armas
    6 Wekelijks Santa Cruz de Tenerife Arrecife afvaarten (8uur 30m)

Santa Cruz de Tenerife Gids

Santa Cruz de Tenerife is de hoofdstad van de Canarische Eilanden. De drukke haven van Santa Cruz wordt door zowel vissers als passagiers-en commerciële gebruikt. De haven ligt dicht het centrum van de stad, die vol is met prachtige architectuur en prachtige landschappen. De haven biedt een breed scala aan voorzieningen voor personenauto en is goed verbonden met de rest van het eiland, en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Arrecife Gids

Arrecife is een stad op de Canarische Eilanden, gelegen aan de oostzijde van het eiland Lanzarote. De stad werd in de vijftiende eeuw een vissersdorp en is vernoemd naar de vulkanische gesteente rif dat het strand bestrijkt. Arrecife is vooral een havenstad, en in 1852, de wet verleende de eilanden immuniteit van douane en accijnzen.

Zoek alternatieven naar Santa Cruz de Tenerife Arrecife Veerboten