Veerboot ticket zoeken

Zoek Santa Cruz de Tenerife Cadiz veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Santa Cruz de Tenerife Cadiz Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Santa Cruz de Tenerife naar Cadiz ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Santa Cruz de Tenerife Cadiz of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Santa Cruz de Tenerife Cadiz Veerboten

  • Trasmediterranea
    1 1 wekelijks Santa Cruz de Tenerife Cadiz afvaarten (58uur 30m)

Santa Cruz de Tenerife Gids

Santa Cruz de Tenerife is de hoofdstad van de Canarische Eilanden. De drukke haven van Santa Cruz wordt door zowel vissers als passagiers-en commerciële gebruikt. De haven ligt dicht het centrum van de stad, die vol is met prachtige architectuur en prachtige landschappen. De haven biedt een breed scala aan voorzieningen voor personenauto en is goed verbonden met de rest van het eiland, en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Cadiz Gids

Cadiz is een havenstad gelegen in het zuidwesten van Spanje en is sinds de 18e eeuw de thuishaven van de Spaanse Marine. De stad heeft een rijke geschiedenis en heeft een schat aan historische bezienswaardigheden, evenals parken verspreid over de stad, vol met exotische planten en enorme bomen, verondersteld te zijn gekocht aan Spanje door Columbus.

Zoek alternatieven naar Santa Cruz de Tenerife Cadiz Veerboten