Veerboot ticket zoeken

Zoek Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Santa Cruz de Tenerife naar Puerto del Rosario met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario Veerboten

  • Naviera Armas
    4 Dagelijks Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario afvaarten (10uur 30m)

Santa Cruz de Tenerife Gids

Santa Cruz de Tenerife is de hoofdstad van de Canarische Eilanden. De drukke haven van Santa Cruz wordt door zowel vissers als passagiers-en commerciële gebruikt. De haven ligt dicht het centrum van de stad, die vol is met prachtige architectuur en prachtige landschappen. De haven biedt een breed scala aan voorzieningen voor personenauto en is goed verbonden met de rest van het eiland, en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Puerto del Rosario Gids

Puerto del Rosario is de hoofdstad van Fuerteventura. De drukke stad ligt dichtbij de drukke werkende haven al jaren belangrijk is voor het toerisme. Faciliteiten zijn vanwege de ligging van de haven gemakkelijk toegankelijk voor de passagiers.

Zoek alternatieven naar Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario Veerboten