Veerboot ticket zoeken

Zoek Sark Jersey veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Sark naar Jersey met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Sark Jersey Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Sark Jersey ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Sark Jersey alternatieven hieronder.

Sark Jersey Veerboten

Sark Gids

Het eiland Sark is de vierde kleinste van de Kanaaleilanden gelegen in het Engels Kanaal voor de kust van Normandië, een deel van het baljuwschap van Guernsey, maar met een eigen parlement en wetten. Sark is alleen bereikbaar per boot, en biedt passagiers een prachtig uitzicht op het eiland waarbij u soms bij aankomst in de haven kunt genieten een uitzicht op papegaaiduikers en af en toe dolfijnen. Er zijn geen auto's op Sark, maar paard-en-wagen, tractoren en fietsen, die deel uitmaakt van de Sark charme.

Jersey Gids

Het eiland Jersey is de grootste van de Kanaaleilanden. De haven van Jersey ligt aan het zuidelijke uiteinde van het eiland. Er zijn twee havens voor bezoekers die de eilanden van beide kanten van het Kanaal bezoeken. Beide hebben een volledig assortiment van faciliteiten en bussen en taxi diensten die u direct buiten het terminalgebouw brengen.

Zoek alternatieven naar Sark Jersey Veerboten