Veerboot ticket zoeken

Zoek Savona Ile Rousse veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Savona naar Ile Rousse met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Savona Ile Rousse Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Savona Ile Rousse overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Savona Ile Rousse overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Savona Ile Rousse links.

Savona Ile Rousse Veerboten

Savona Gids

Savona is een zeehaven in de Noord-Italiaanse regio van Ligurië en een belangrijk industrieel centrum gelegen aan de Middellandse Zee. De haven van Savona heeft goede voorzieningen in de passagiersterminal, en een pendelbus die u rechtstreeks naar de haven brengt. De haven is ook gemakkelijk bereikbaar van de belangrijkste snelweg, de A10.

Ile Rousse Gids

Ile Rousse ligt op het eiland Corsica in Frankrijk. De haven is gelegen in het noordwesten en beschikt over alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Savona Ile Rousse Veerboten