Veerboot ticket zoeken

Zoek Serifos Mykonos veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Serifos Mykonos Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Serifos naar Mykonos van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Serifos Mykonos prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Serifos or Mykonos alternatieven hieronder.

Serifos Mykonos Veerboten

  • SeaJets
    3 Wekelijks Serifos Mykonos afvaarten (6uur 30m)

Serifos Gids

Serifos ligt aan de Egeïsche Zee, en is de meeste westelijke van de Cycladen. Serifos is uitgegroeid tot een populair vakantieoord voor de Griekse bezoekers. Het eiland heeft een charmante ongerepte kwaliteit, met prachtige uitzichten, traditionele witte geschilderde gebouwen en kleine taverna‘s. De haven ligt in het zuiden van het eiland.

Mykonos Gids

Mykonos is een Grieks eiland en maakt deel uit van de Cycladen. De haven van Mykonos heeft bootverbindingen met de andere Cycladen eilanden en het vasteland van Griekenland. Het eiland is een drukke toeristische bestemming en de drukke haven heeft regelmatige dagelijkse veerdiensten en een busdienst vanaf de oude haven.

Zoek alternatieven naar Serifos Mykonos Veerboten